Gratis vervoer luchthaven

Wij bieden een gratis airport shuttle service aan tussen 07.00 – 17.00, 7 dagen per week.

Graag ontvangen wij uiterlijk 7 dagen van te voren alle details omtrent uw aankomst in Windhoek (aankomstdatum- en tijd, luchtvaartmaatschappij en vluchtnummer, aantal personen).

Er zal een gratis shuttle service beschikbaar zijn om u naar ons depot in Windhoek te vervoeren om daar uw voertuig in ontvangst te nemen. Het is ook mogelijk om u eerst naar uw accommodatie in Windhoek te laten brengen, indien u pas later of de volgende dag uw voertuig in ontvangst wil nemen. De shuttle service van en naar de luchthaven en us accommodatie is gratis. Helaas rijdt deze gratis shuttle bus niet naar lodges in de omgeving van het vliegveld of naar lodges buiten Windhoek.

De aangeboden gratis shuttle service rijdt volgens een vast tijdschema en volgens een vaste route (alleen Windhoek – Airport vv; geen gravelwegen). De shuttle service is operationeel vanaf 07:00 (eerste vertrekmogelijkheid vanaf Asco Car Hire) tot 17:00 (laatste vertrekmogelijkheid vanaf Asco Car Hire). De shuttle vertrekt uiterlijk 90 minuten na geplande aankomsttijd van de betreffende vlucht. Indien men na 17:00 bij het depot in Windhoek aankomt, dan zal de overhandiging van het voertuig de volgende dag plaatsvinden.

Voor vervoersmogelijkheden buiten de diensturen van aangeboden shuttle service, kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Dit zijn onze vriendelijke chauffeurs die u op zullen wachten bij aankomst op het vliegveld.

Gert Bruno Richard

                               Gert                                                                  Bruno                                                             Richard