Credit Card Informatie

Alleen VISA en Master Card worden geaccepteerd.

De credit card dient bij ontvangst van het voertuig aan het begin van de huurperiode ten minste nog 120 dagen geldig te zijn.

Helaas accepteren wij geen American Express, Diners Club (alleen middels PayPal) en geen Electron cards.

PLEASE NOTE: Zorg ervoor dat de bestedingslimiet van uw credit card voldoende is om het gekozen bedrag van het eigen risico (het ‘excess’ bedrag) te kunnen laten blokkeren. Zonder een geldige blokkering van het gekozen ‘excess’ bedrag kan er geen voertuig worden uitgegeven. Blokkering van het gekozen eigen risico dient op slechts één credit card te gebeuren en wel op de credit card van degene die het huurcontract ondertekend.

Een betaling met credit card (via de beveiligde server of ter plaatse via een pin transactie) wordt altijd verwerkt middels lokale valuta (Namibische Dollar). Hierdoor kan er een (beperkte) afwijking ontstaan tussen het Euro bedrag op de offerte/factuur en daadwerkelijk afgeschreven Euro bedrag op uw bankafschrift. Dit wordt veroorzaakt doordat de betrokken banken en creditcard maatschappijen verschillende (aankoop/verkoop) koersen hanteren. Betaling met credit card via PayPal zijn echter altijd in Euro.